- ShadowSheepCZmedic
[OPEN] Ambulance quest not working
Mon Nov 05, 2018 9:59 am
Omlouvám se za za český jazyk v angličtině bych problém bez translátoru nepopsal.
Ve hře je úkol, koupi ambulanci, dostaneš odměnu dva pacienty. Zakoupil jsem tedy ambulanci a ani další den se nezapočítala, jako zakoupená.
Ambulanci mi hra započítala, až když se musela hrou použít, tedy když jsem nemohl vyléčit pacienta a musel být odvezen. V ten moment byla použita má ambulance a tedy započítaný úkol, že jí vlastně vlastním.
Přikládám save.
Screen jsem daval na váš fb v komunikátoru, kde jsem byl požádán popsat to zde.
Děkuji že na hře tak pracujete, jste nejlepší.
Už teď mám na hře okolo 35 hodin
Ve hře je úkol, koupi ambulanci, dostaneš odměnu dva pacienty. Zakoupil jsem tedy ambulanci a ani další den se nezapočítala, jako zakoupená.
Ambulanci mi hra započítala, až když se musela hrou použít, tedy když jsem nemohl vyléčit pacienta a musel být odvezen. V ten moment byla použita má ambulance a tedy započítaný úkol, že jí vlastně vlastním.
Přikládám save.
Screen jsem daval na váš fb v komunikátoru, kde jsem byl požádán popsat to zde.
Děkuji že na hře tak pracujete, jste nejlepší.
Už teď mám na hře okolo 35 hodin
- Attachments
- igor.oxymorondeveloper
Re: [OPEN] Ambulance quest not working
Mon Nov 05, 2018 10:13 pm
Hello!
Keďže si to začal v češtině, tak sa ti dostane patričnej česko-slovenštiny Vďaka za report, aj za priložené soubory - fixneme to čo najskôr
Len malá otázka - skúsil si počkať do pol noci toho istého dňa? niektoré úkoly se totiž započítavajú až o půl noci.
Keďže si to začal v češtině, tak sa ti dostane patričnej česko-slovenštiny Vďaka za report, aj za priložené soubory - fixneme to čo najskôr
Len malá otázka - skúsil si počkať do pol noci toho istého dňa? niektoré úkoly se totiž započítavajú až o půl noci.
- Ignimedic
Re: [OPEN] Ambulance quest not working
Tue Nov 06, 2018 4:00 pm