Project Hospital
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
ShadowSheepCZ
medic

[OPEN] Ambulance quest not working Empty [OPEN] Ambulance quest not working

Mon Nov 05, 2018 9:59 am
Omlouvám se za za český jazyk v angličtině bych problém bez translátoru nepopsal.

Ve hře je úkol, koupi ambulanci, dostaneš odměnu dva pacienty. Zakoupil jsem tedy ambulanci a ani další den se nezapočítala, jako zakoupená.

Ambulanci mi hra započítala, až když se musela hrou použít, tedy když jsem nemohl vyléčit pacienta a musel být odvezen. V ten moment byla použita má ambulance a tedy započítaný úkol, že jí vlastně vlastním.

Přikládám save.
Screen jsem daval na váš fb v komunikátoru, kde jsem byl požádán popsat to zde. Smile

Děkuji že na hře tak pracujete, jste nejlepší.

Už teď mám na hře okolo 35 hodin Smile
Attachments
[OPEN] Ambulance quest not working Attachment
ahoj.zip save s chybou ambulanceYou don't have permission to download attachments.(771 Kb) Downloaded 0 times
[OPEN] Ambulance quest not working Attachment
sanitka.jpg zde screenem znazorněný problémYou don't have permission to download attachments.(588 Kb) Downloaded 3 times
igor.oxymoron
igor.oxymoron
developer

[OPEN] Ambulance quest not working Empty Re: [OPEN] Ambulance quest not working

Mon Nov 05, 2018 10:13 pm
Hello!

Keďže si to začal v češtině, tak sa ti dostane patričnej česko-slovenštiny Wink Vďaka za report, aj za priložené soubory - fixneme to čo najskôr Wink

Len malá otázka - skúsil si počkať do pol noci toho istého dňa? niektoré úkoly se totiž započítavajú až o půl noci.

Igni
medic

Tue Nov 06, 2018 4:00 pm
Ahoj,

potvrzuji tento bug. Kdyz sem hral poprve sandbox, nemel sem s timhle ukolem problem. Ted sem si to dal znovu a tento ukol sem koupenim sanitky nesplnil. Zkusel sem i prodat a nakoupit novou sanitku, pockat do pulnoci, ale nic, ukol je stale nesplneny.
[OPEN] Ambulance quest not working 2018-112

Sponsored content

Back to top