Project Hospital
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Go down
avatar
MedJet
specialist
Posts : 206
Reputation : 2
Join date : 2018-11-21

[RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image) Empty [RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image)

Sun May 17, 2020 6:23 am
Noticed this graphical glitch with two doctors performing MIEP.

[RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image) NHkNEBk
ondrej.oxymoron
ondrej.oxymoron
developer
Posts : 605
Reputation : 55
Join date : 2018-03-23

[RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image) Empty Re: [RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image)

Mon May 18, 2020 1:58 pm
MedJet wrote:Noticed this graphical glitch with two doctors performing MIEP.

[RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image) NHkNEBk

Hi and thank you for the report. I must say that looks really spooky. I tried to reproduce it, but my hospital is probably not haunted:) Can you please upload your save, so I can have a look, why is this happening. And do you have two units next to each other or is that one big unit?
avatar
MedJet
specialist
Posts : 206
Reputation : 2
Join date : 2018-11-21

[RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image) Empty Re: [RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image)

Tue May 19, 2020 7:37 am
ondrej.oxymoron wrote:
MedJet wrote:Noticed this graphical glitch with two doctors performing MIEP.

[RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image) NHkNEBk

Hi and thank you for the report. I must say that looks really spooky. I tried to reproduce it, but my hospital is probably not haunted:) Can you please upload your save, so I can have a look, why is this happening. And do you have two units next to each other or is that one big unit?

sure. here it is, also included an output log though I've played the game since this occurred. I designed this as one unit. * also, the two vacant surgery beds in the picture are simply stations that I have not completed yet.
Attachments
[RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image) Attachment
gold.zip You don't have permission to download attachments.(3.9 Mb) Downloaded 2 times
[RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image) Attachment
output_log.txt You don't have permission to download attachments.(771 Kb) Downloaded 0 times
ondrej.oxymoron
ondrej.oxymoron
developer
Posts : 605
Reputation : 55
Join date : 2018-03-23

[RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image) Empty Re: [RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image)

Tue May 19, 2020 9:15 pm
MedJet wrote:
ondrej.oxymoron wrote:
MedJet wrote:Noticed this graphical glitch with two doctors performing MIEP.

[RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image) NHkNEBk

Hi and thank you for the report. I must say that looks really spooky. I tried to reproduce it, but my hospital is probably not haunted:) Can you please upload your save, so I can have a look, why is this happening. And do you have two units next to each other or is that one big unit?

sure. here it is, also included an output log though I've played the game since this occurred. I designed this as one unit. * also, the two vacant surgery beds in the picture are simply stations that I have not completed yet.

Hi and thank you for the save. Even though it was saved with mods, i was able to load it without downloading them and I was unable to reproduce this bug.
So my best guess at this point is that one of the mods, changed the default animations for the procedure.
Can you check the Treatment.xml file that the <GameDBTreatment ID="TRT_MIEP"> has these animations?
<AnimationSetupSitting>
<AnimationNameIn>use_equipment_ENT_Workstation_in</AnimationNameIn>
<AnimationNameIdle>use_equipment_ENT_Workstation_idle</AnimationNameIdle>
<AnimationNameOut>use_equipment_ENT_Workstation_out</AnimationNameOut>
</AnimationSetupSitting>
<AnimationSetupLying>
<AnimationNameIn>use_equipment_ENT_Workstation_in</AnimationNameIn>
<AnimationNameIdle>use_equipment_ENT_Workstation_idle</AnimationNameIdle>
<AnimationNameOut>suse_equipment_ENT_Workstation_ou</AnimationNameOut>
</AnimationSetupLying>
avatar
MedJet
specialist
Posts : 206
Reputation : 2
Join date : 2018-11-21

[RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image) Empty Re: [RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image)

Tue May 19, 2020 9:22 pm
Message reputation : 0% (1 vote)
ondrej.oxymoron wrote:
MedJet wrote:
ondrej.oxymoron wrote:
MedJet wrote:Noticed this graphical glitch with two doctors performing MIEP.

[RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image) NHkNEBk

Hi and thank you for the report. I must say that looks really spooky. I tried to reproduce it, but my hospital is probably not haunted:) Can you please upload your save, so I can have a look, why is this happening. And do you have two units next to each other or is that one big unit?

sure. here it is, also included an output log though I've played the game since this occurred. I designed this as one unit. * also, the two vacant surgery beds in the picture are simply stations that I have not completed yet.

Hi and thank you for the save. Even though it was saved with mods, i was able to load it without downloading them and I was unable to reproduce this bug.
So my best guess at this point is that one of the mods, changed the default animations for the procedure.
Can you check the Treatment.xml file that the <GameDBTreatment ID="TRT_MIEP"> has these animations?
           <AnimationSetupSitting>
               <AnimationNameIn>use_equipment_ENT_Workstation_in</AnimationNameIn>
               <AnimationNameIdle>use_equipment_ENT_Workstation_idle</AnimationNameIdle>
               <AnimationNameOut>use_equipment_ENT_Workstation_out</AnimationNameOut>
           </AnimationSetupSitting>
           <AnimationSetupLying>
               <AnimationNameIn>use_equipment_ENT_Workstation_in</AnimationNameIn>
               <AnimationNameIdle>use_equipment_ENT_Workstation_idle</AnimationNameIdle>
               <AnimationNameOut>suse_equipment_ENT_Workstation_ou</AnimationNameOut>
           </AnimationSetupLying>

interesting, the only mods I have are objects, I do not have any dept or procedure adding mods. Oh, and the extended names mod as well. I'll check the file. thanks. *** I checked the file and it is as shown, I did notice looking at the file that the string:

<AnimationNameOut>suse_equipment_ENT_Workstation_ou</AnimationNameOut> seems to have some missing or misplaced letters?
ondrej.oxymoron
ondrej.oxymoron
developer
Posts : 605
Reputation : 55
Join date : 2018-03-23

[RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image) Empty Re: [RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image)

Tue May 19, 2020 9:30 pm
MedJet wrote:
ondrej.oxymoron wrote:
MedJet wrote:
ondrej.oxymoron wrote:
MedJet wrote:Noticed this graphical glitch with two doctors performing MIEP.

[RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image) NHkNEBk

Hi and thank you for the report. I must say that looks really spooky. I tried to reproduce it, but my hospital is probably not haunted:) Can you please upload your save, so I can have a look, why is this happening. And do you have two units next to each other or is that one big unit?

sure. here it is, also included an output log though I've played the game since this occurred. I designed this as one unit. * also, the two vacant surgery beds in the picture are simply stations that I have not completed yet.

Hi and thank you for the save. Even though it was saved with mods, i was able to load it without downloading them and I was unable to reproduce this bug.
So my best guess at this point is that one of the mods, changed the default animations for the procedure.
Can you check the Treatment.xml file that the <GameDBTreatment ID="TRT_MIEP"> has these animations?
           <AnimationSetupSitting>
               <AnimationNameIn>use_equipment_ENT_Workstation_in</AnimationNameIn>
               <AnimationNameIdle>use_equipment_ENT_Workstation_idle</AnimationNameIdle>
               <AnimationNameOut>use_equipment_ENT_Workstation_out</AnimationNameOut>
           </AnimationSetupSitting>
           <AnimationSetupLying>
               <AnimationNameIn>use_equipment_ENT_Workstation_in</AnimationNameIn>
               <AnimationNameIdle>use_equipment_ENT_Workstation_idle</AnimationNameIdle>
               <AnimationNameOut>suse_equipment_ENT_Workstation_ou</AnimationNameOut>
           </AnimationSetupLying>

interesting, the only mods I have are objects, I do not have any dept or procedure adding mods. Oh, and the extended names mod as well. I'll check the file. thanks.

Ok now that you mentioned objects it makes more sense:) But the changed animation will not be the one i sent you, but the one one in the object itself.
So can you check the ObjectsTall.xml and <GameDBObject ID="OBJECT_ENT_WORKSTATION">

and it should have these animations

<UseAnimationsStart>
<Animation>stand_ent_use_in</Animation>
</UseAnimationsStart>
<UseAnimations>
<Animation>stand_ent_use_idle</Animation>
</UseAnimations>
<UseAnimationsEnd>
<Animation>stand_ent_use_out</Animation>
</UseAnimationsEnd>

avatar
MedJet
specialist
Posts : 206
Reputation : 2
Join date : 2018-11-21

[RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image) Empty Re: [RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image)

Tue May 19, 2020 9:35 pm
ondrej.oxymoron wrote:
MedJet wrote:
ondrej.oxymoron wrote:
MedJet wrote:
ondrej.oxymoron wrote:
MedJet wrote:Noticed this graphical glitch with two doctors performing MIEP.

[RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image) NHkNEBk

Hi and thank you for the report. I must say that looks really spooky. I tried to reproduce it, but my hospital is probably not haunted:) Can you please upload your save, so I can have a look, why is this happening. And do you have two units next to each other or is that one big unit?

sure. here it is, also included an output log though I've played the game since this occurred. I designed this as one unit. * also, the two vacant surgery beds in the picture are simply stations that I have not completed yet.

Hi and thank you for the save. Even though it was saved with mods, i was able to load it without downloading them and I was unable to reproduce this bug.
So my best guess at this point is that one of the mods, changed the default animations for the procedure.
Can you check the Treatment.xml file that the <GameDBTreatment ID="TRT_MIEP"> has these animations?
           <AnimationSetupSitting>
               <AnimationNameIn>use_equipment_ENT_Workstation_in</AnimationNameIn>
               <AnimationNameIdle>use_equipment_ENT_Workstation_idle</AnimationNameIdle>
               <AnimationNameOut>use_equipment_ENT_Workstation_out</AnimationNameOut>
           </AnimationSetupSitting>
           <AnimationSetupLying>
               <AnimationNameIn>use_equipment_ENT_Workstation_in</AnimationNameIn>
               <AnimationNameIdle>use_equipment_ENT_Workstation_idle</AnimationNameIdle>
               <AnimationNameOut>suse_equipment_ENT_Workstation_ou</AnimationNameOut>
           </AnimationSetupLying>

interesting, the only mods I have are objects, I do not have any dept or procedure adding mods. Oh, and the extended names mod as well. I'll check the file. thanks.

Ok now that you mentioned objects it makes more sense:) But the changed animation will not be the one i sent you, but the one one in the object itself.
So can you check the ObjectsTall.xml and     <GameDBObject ID="OBJECT_ENT_WORKSTATION">

and it should have these animations

       <UseAnimationsStart>
           <Animation>stand_ent_use_in</Animation>
       </UseAnimationsStart>
       <UseAnimations>
           <Animation>stand_ent_use_idle</Animation>
       </UseAnimations>
       <UseAnimationsEnd>
           <Animation>stand_ent_use_out</Animation>
       </UseAnimationsEnd>


this is what i found: (i have not touched these files)

[RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image) LTMQLtv
ondrej.oxymoron
ondrej.oxymoron
developer
Posts : 605
Reputation : 55
Join date : 2018-03-23

[RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image) Empty Re: [RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image)

Wed May 20, 2020 8:11 am
MedJet wrote:
ondrej.oxymoron wrote:
MedJet wrote:
ondrej.oxymoron wrote:
MedJet wrote:
ondrej.oxymoron wrote:
MedJet wrote:Noticed this graphical glitch with two doctors performing MIEP.

[RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image) NHkNEBk

Hi and thank you for the report. I must say that looks really spooky. I tried to reproduce it, but my hospital is probably not haunted:) Can you please upload your save, so I can have a look, why is this happening. And do you have two units next to each other or is that one big unit?

sure. here it is, also included an output log though I've played the game since this occurred. I designed this as one unit. * also, the two vacant surgery beds in the picture are simply stations that I have not completed yet.

Hi and thank you for the save. Even though it was saved with mods, i was able to load it without downloading them and I was unable to reproduce this bug.
So my best guess at this point is that one of the mods, changed the default animations for the procedure.
Can you check the Treatment.xml file that the <GameDBTreatment ID="TRT_MIEP"> has these animations?
           <AnimationSetupSitting>
               <AnimationNameIn>use_equipment_ENT_Workstation_in</AnimationNameIn>
               <AnimationNameIdle>use_equipment_ENT_Workstation_idle</AnimationNameIdle>
               <AnimationNameOut>use_equipment_ENT_Workstation_out</AnimationNameOut>
           </AnimationSetupSitting>
           <AnimationSetupLying>
               <AnimationNameIn>use_equipment_ENT_Workstation_in</AnimationNameIn>
               <AnimationNameIdle>use_equipment_ENT_Workstation_idle</AnimationNameIdle>
               <AnimationNameOut>suse_equipment_ENT_Workstation_ou</AnimationNameOut>
           </AnimationSetupLying>

interesting, the only mods I have are objects, I do not have any dept or procedure adding mods. Oh, and the extended names mod as well. I'll check the file. thanks.

Ok now that you mentioned objects it makes more sense:) But the changed animation will not be the one i sent you, but the one one in the object itself.
So can you check the ObjectsTall.xml and     <GameDBObject ID="OBJECT_ENT_WORKSTATION">

and it should have these animations

       <UseAnimationsStart>
           <Animation>stand_ent_use_in</Animation>
       </UseAnimationsStart>
       <UseAnimations>
           <Animation>stand_ent_use_idle</Animation>
       </UseAnimations>
       <UseAnimationsEnd>
           <Animation>stand_ent_use_out</Animation>
       </UseAnimationsEnd>


this is what i found:  (i have not touched these files)

[RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image) LTMQLtv

Hi, yes that means that the mod you have downloaded changed the original animations for the object. So you can either disable the mod or change it back for the ones I sent you. But the bottom line is that is not actually bug in the game, and you may also experience other weird things because of that. Have a great day
avatar
MedJet
specialist
Posts : 206
Reputation : 2
Join date : 2018-11-21

[RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image) Empty Re: [RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image)

Wed May 20, 2020 10:12 am
ondrej.oxymoron wrote:
MedJet wrote:
ondrej.oxymoron wrote:
MedJet wrote:
ondrej.oxymoron wrote:
MedJet wrote:
ondrej.oxymoron wrote:
MedJet wrote:Noticed this graphical glitch with two doctors performing MIEP.

[RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image) NHkNEBk

Hi and thank you for the report. I must say that looks really spooky. I tried to reproduce it, but my hospital is probably not haunted:) Can you please upload your save, so I can have a look, why is this happening. And do you have two units next to each other or is that one big unit?

sure. here it is, also included an output log though I've played the game since this occurred. I designed this as one unit. * also, the two vacant surgery beds in the picture are simply stations that I have not completed yet.

Hi and thank you for the save. Even though it was saved with mods, i was able to load it without downloading them and I was unable to reproduce this bug.
So my best guess at this point is that one of the mods, changed the default animations for the procedure.
Can you check the Treatment.xml file that the <GameDBTreatment ID="TRT_MIEP"> has these animations?
           <AnimationSetupSitting>
               <AnimationNameIn>use_equipment_ENT_Workstation_in</AnimationNameIn>
               <AnimationNameIdle>use_equipment_ENT_Workstation_idle</AnimationNameIdle>
               <AnimationNameOut>use_equipment_ENT_Workstation_out</AnimationNameOut>
           </AnimationSetupSitting>
           <AnimationSetupLying>
               <AnimationNameIn>use_equipment_ENT_Workstation_in</AnimationNameIn>
               <AnimationNameIdle>use_equipment_ENT_Workstation_idle</AnimationNameIdle>
               <AnimationNameOut>suse_equipment_ENT_Workstation_ou</AnimationNameOut>
           </AnimationSetupLying>

interesting, the only mods I have are objects, I do not have any dept or procedure adding mods. Oh, and the extended names mod as well. I'll check the file. thanks.

Ok now that you mentioned objects it makes more sense:) But the changed animation will not be the one i sent you, but the one one in the object itself.
So can you check the ObjectsTall.xml and     <GameDBObject ID="OBJECT_ENT_WORKSTATION">

and it should have these animations

       <UseAnimationsStart>
           <Animation>stand_ent_use_in</Animation>
       </UseAnimationsStart>
       <UseAnimations>
           <Animation>stand_ent_use_idle</Animation>
       </UseAnimations>
       <UseAnimationsEnd>
           <Animation>stand_ent_use_out</Animation>
       </UseAnimationsEnd>


this is what i found:  (i have not touched these files)

[RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image) LTMQLtv

Hi, yes that means that the mod you have downloaded changed the original animations for the object. So you can either disable the mod or change it back for the ones I sent you. But the bottom line is that is not actually bug in the game, and you may also experience other weird things because of that. Have a great day

ok. thanks. I only have a few mods installed and I imagine "more names" by OEUH and alphabetical stencils should not be causing this. So it must be the object mods by Bowelas. Did you give me a negative reputation point for this?
ondrej.oxymoron
ondrej.oxymoron
developer
Posts : 605
Reputation : 55
Join date : 2018-03-23

[RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image) Empty Re: [RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image)

Wed May 20, 2020 11:07 am
MedJet wrote:
ondrej.oxymoron wrote:
MedJet wrote:
ondrej.oxymoron wrote:
MedJet wrote:
ondrej.oxymoron wrote:
MedJet wrote:
ondrej.oxymoron wrote:
MedJet wrote:Noticed this graphical glitch with two doctors performing MIEP.

[RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image) NHkNEBk

Hi and thank you for the report. I must say that looks really spooky. I tried to reproduce it, but my hospital is probably not haunted:) Can you please upload your save, so I can have a look, why is this happening. And do you have two units next to each other or is that one big unit?

sure. here it is, also included an output log though I've played the game since this occurred. I designed this as one unit. * also, the two vacant surgery beds in the picture are simply stations that I have not completed yet.

Hi and thank you for the save. Even though it was saved with mods, i was able to load it without downloading them and I was unable to reproduce this bug.
So my best guess at this point is that one of the mods, changed the default animations for the procedure.
Can you check the Treatment.xml file that the <GameDBTreatment ID="TRT_MIEP"> has these animations?
           <AnimationSetupSitting>
               <AnimationNameIn>use_equipment_ENT_Workstation_in</AnimationNameIn>
               <AnimationNameIdle>use_equipment_ENT_Workstation_idle</AnimationNameIdle>
               <AnimationNameOut>use_equipment_ENT_Workstation_out</AnimationNameOut>
           </AnimationSetupSitting>
           <AnimationSetupLying>
               <AnimationNameIn>use_equipment_ENT_Workstation_in</AnimationNameIn>
               <AnimationNameIdle>use_equipment_ENT_Workstation_idle</AnimationNameIdle>
               <AnimationNameOut>suse_equipment_ENT_Workstation_ou</AnimationNameOut>
           </AnimationSetupLying>

interesting, the only mods I have are objects, I do not have any dept or procedure adding mods. Oh, and the extended names mod as well. I'll check the file. thanks.

Ok now that you mentioned objects it makes more sense:) But the changed animation will not be the one i sent you, but the one one in the object itself.
So can you check the ObjectsTall.xml and     <GameDBObject ID="OBJECT_ENT_WORKSTATION">

and it should have these animations

       <UseAnimationsStart>
           <Animation>stand_ent_use_in</Animation>
       </UseAnimationsStart>
       <UseAnimations>
           <Animation>stand_ent_use_idle</Animation>
       </UseAnimations>
       <UseAnimationsEnd>
           <Animation>stand_ent_use_out</Animation>
       </UseAnimationsEnd>


this is what i found:  (i have not touched these files)

[RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image) LTMQLtv

Hi, yes that means that the mod you have downloaded changed the original animations for the object. So you can either disable the mod or change it back for the ones I sent you. But the bottom line is that is not actually bug in the game, and you may also experience other weird things because of that. Have a great day

ok. thanks. I only have a few mods installed and I imagine "more names" by OEUH and alphabetical stencils should not be causing this. So it must be the object mods by Bowelas. Did you give me a negative reputation point for this?

My guess would be the object mode yes:) And no I did not give you any negative reputation, there was no reason to:)
also regarding the
<AnimationNameOut>suse_equipment_ENT_Workstation_ou</AnimationNameOut>
Yes here is a bug on our side, noticed that right away when i posted it. It is fixed now:)
Sponsored content

[RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image) Empty Re: [RESOLVED NOT A BUG]Bizarre Position for Doctors performing MIEP (image)

Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum